Alleen het beste is goed genoeg voor uw hond

Wie in een dierenzaak rondloopt, of verschillende webshops bekijkt, zal ontdekken dat er enorm veel keuze is in hondenvoer. Natuurlijk wilt u voer van hoge kwaliteit, zodat uw viervoeter in topconditie is en hij een gelukkig hondenleven heeft. De merken Royal Canin en Farm Food leveren beide topkwaliteit, waarbij alleen het beste goed genoeg is voor uw hond.

Alleen het beste is goed genoeg voor uw hond
© Pixabay.com

Welk voer past bij mijn hond?
Op de vraag welk voer het best bij uw hond past, kan niet zo heel snel een antwoord worden gegeven. Er is een enorm verschil in de behoeftes van honden bij verschillende leeftijden en rassen. De grootte van de hond en de mate waarin hij actief is, spelen ook een belangrijke rol. Tenslotte speelt ook uw eigen voorkeur mee. Wilt u brokken voeren, of kiest u voor vers vlees? Royal Canin en Farm Food spelen beide in op de specifieke behoeftes van verschillende soorten honden. Naast de hoogwaardige kwaliteit die deze merken leveren, bieden zij ook complete voeding aan voor bijvoorbeeld pups, senioren en honden met een allergie.

Royal Canin hondenvoer
Royal Canin is geen onbekende in de wereld van diervoeders. Sinds 1974 wordt dit Franse merk in Nederland verkocht. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een van de best verkochte merken hondenvoer. Dankzij jarenlange ervaring is het assortiment enorm uitgebreid, waarbij voeding op maat centraal staat. Zo is er voor elke leeftijdscategorie, maar ook voor honden met een allergie of een ander gezondheidsprobleem, voer waarbij de ingrediënten precies zijn afgestemd op de behoeftes van het dier. Zelfs voor specifieke rassen, zoals de Bulldog of de Chihuahua, heeft Royal Canin hondenvoer op maat ontwikkeld. Het resultaat is, dat de verschillende soorten diervoeders allemaal hun eigen recept hebben, met zorgvuldig samengestelde hoeveelheden vitaminen, mineralen, vezels, prebiotica en natuurlijke antioxidanten. Royal Canin heeft ook een ruim assortiment kattenvoeding.

Farm Food hondenvoer
Wie op zoek is naar hondenvoeding dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten, en dat geen geur-, kleur- of smaakstoffen bevat, komt al gauw uit bij Farm Food hondenvoer. Dit Nederlandse merk bestaat sinds 1984, nadat Ing. Gerrit de Weerd twee jaar eerder een natuurlijke brok van hoge kwaliteit ontwikkelde die geschikt was voor alle honden, van pup tot senior. In de loop der jaren kwamen hier nog honderd procent natuurlijke kauwartikelen, vers vlees, beloningssnacks en poeder op basis van geitenmelk bij.
Bovendien is er nu ook classic voer verkrijgbaar met toevoegingen zoals zalm, dat goed is voor huid en haar. Voor honden die slecht gluten verdragen, is er een glutenvrije variant op de Classic HE. Al het Farm Food hondenvoer, -vlees en -snacks is geschikt voor iedere leeftijdsgroep en voor elk ras.

Hondenvoer
© Pixabay.com

Hondenvoer van hoge kwaliteit
Zowel Royal Canin als Farm Food leveren hondenvoeding waarbij het welzijn van uw viervoeter het belangrijkst wordt gevonden. Royal Canin gaat uit van de verschillende levensfasen, terwijl Farm Food van mening is dat honden van alle leeftijden hetzelfde voedsel kunnen eten omdat wilde hond-achtigen dit ook al eeuwenlang zo doen. Beide merken leveren hoge kwaliteit diervoeding, gebaseerd op jarenlange ervaring. Er wordt samengewerkt met deskundigen en het voer wordt getest om de optimale werkzaamheid te kunnen waarborgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *