Is een vibrator iets voor jou?

Er heerst nog steeds een taboe op praten over seks en alles wat daarbij komt kijken. Maar een seksspeeltje is niets om je voor te schamen. Integendeel zelfs, want steeds meer mensen gebruiken een solo-seksspeeltje of een speeltje samen met hun partner. Ja, je leest het inderdaad goed. In 2020 hebben verkopers zelfs gesproken over een ware verkooppiek. En niet zonder reden. Als we het buiten niet gezellig kunnen maken door alle coronamaatregelen, dan maken we het onder de lakens maar extra gezellig, toch? Heb jij weleens een seksspeeltje overwogen of twijfel je nog? Wij delen in dit artikel de voordelen van een seksspeeltje en waar je op moet letten bij aanschaf van een sekstoy. Een goed begin is het halve werk. Lees je verder?

Is een vibrator iets voor jou
© Pixabay.com

Welke vibrator kies je?

Een dildo, kunstpenis, vibrator, vleesvervanger of in het Latijns ‘godemiché’ dat staat voor ‘doe mij een genoegen’. Veel synoniemen, maar er zijn nóg meer vibrators om uit te kiezen. En je kunt er ook heel veel mee experimenteren. Dildo’s worden voor orale, vaginale en anale stimulatie en penetratie gebruikt. Vraag jezelf eens af waar je het speeltje voor wilt gebruiken. Wil je liever in je eentje experimenteren, vind je het prettiger als alleen de clitoris wordt gestimuleerd, of wil je de vibrator samen met jouw partner tijdens de seks of het voorspel gebruiken? Vragen waar jij antwoorden op kunt geven. Er zijn namelijk ook speciale vibrators die geschikt zijn voor uitwendige stimulatie. Als je eenmaal weet waar je de dildo voor wilt gebruiken en wat je fijn vindt, kun je veel gerichter zoeken. Dat bespaart je dus een hoop speurwerk en des te eerder valt het pakketje op je deurmat. De postbezorger moest eens weten 😉.

Oh, en nu we het er toch over hebben. Let je ook op het materiaal van de dildo? Staar je dus niet alleen blind op de gekke kleurtjes en kleine en grote vibratormaten, want het materiaal van de dildo is minstens zo belangrijk. Je wilt namelijk wel een lichaamsvriendelijke vibrator. Hoogwaardig siliconen materiaal heeft daarom de voorkeur.

Is een vibrator iets voor jo
© Pixabay.com

De voordelen in vogelvlucht

Goed, je weet inmiddels waar je rekening mee moet houden voordat je het seksspeeltje in je winkelwagentje klikt. Wil je een vibrator kopen? Laten we dan nog eerst even de voordelen met je delen, want die zijn haast niet bij te houden. Oké, dat is misschien een beetje overdreven, maar we willen er wel een aantal met je delen. Als je vrijgezel bent, maar toch wilt genieten van het ultieme genot, kan dit gerealiseerd worden door een vibratorvriendje. Het is zelfs een prima vervanger te noemen, want de dildo staat altijd stand-by en is niet te stoppen. Maar dan mogen de batterijen niet leeg raken, dus dat wordt jouw taak. Maak de dildo na elk avontuurtje schoon, want van een vibrator met opgedroogde lichaamssappen wordt niemand vrolijk. Voor partners kan het seksleven een boost krijgen door gebruik te maken van seksspeeltjes. Ook de gezondheidsvoordelen worden steeds meer erkend van een actief seksleven, want je leeft langer en lijkt jonger.

Reacties op “Is een vibrator iets voor jou?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *