Hoe sexspeeltjes voor ontspanning kunnen zorgen

We houden allemaal van wat seksuele spanning, meer nog, we kunnen allemaal wat seksuele ontspanning gebruiken. Ideaal voor mensen met een stressvolle baan (zorgsector, brandweer, politie etc.) of mensen die bijvoorbeeld 50 uur per week werken. Vaak ontbreekt het bij deze werkomstandigheden namelijk aan ontspanning. Masturberen is een aangename manier om het lichaam volledig te laten ontspannen. Het is de ideale manier om jouw lichaam beter te leren kennen. Anderzijds laat het een golf van ontspanning op je los als je tot een hoogtepunt bent gekomen. En het wordt des te leuker en intenser met één of meerdere sexspeeltjes erbij.

Hoe sexspeeltjes voor ontspanning kunnen zorgen
© Pixabay.com

Het orgasme: hoogtepunt van ontspanning

Masturberen is de ideale manier om jouw lichaam te verwennen en tot ontspanning te brengen. Door jouw lichaam aan te raken op speciale, gevoelige plekken help je jouw lichaam seksueel op te winden en vervolgens in een ontspannen toestand te brengen. Je kunt op die manier ook tot een orgasme komen, al is dat geen must, zolang je maar geniet. Sexspeeltjes kunnen hierbij helpen, ze zorgen voor een speciaal gevoel en je kunt er volop mee experimenteren. Zo kan je ontdekken wat jij het lekkerst vindt.

Een orgasme is ontlading van seksuele spanning in het lichaam en verloopt in verschillende fases. Eerst groeit er seksueel verlangen, voornamelijk in jouw hoofd. Als je dan op je gevoel afgaat en eraan toegeeft kun je de opwindingsfase ervaren. Hierbij wordt de penis stijf of de vagina nat terwijl de hartslag verhoogt. Naarmate de opwinding toeneemt stijgt de spanning in het lichaam. De geslachtsdelen worden beter doorbloed terwijl ook de hartslag en ademhaling versnellen. Hierbij sturen de zenuwuiteinden over heel het lichaam signalen door naar het genotscentrum van de hersenen.

Als het lichaam voldoende is geprikkeld wordt uiteindelijk de opgebouwde spanning losgelaten en wordt een orgasme bereikt. De ultieme fase is dan de hartslag die verlaagt terwijl het lichaam volledig ontspant.

Sexspeeltjes voor ontspanning
© Pixabay.com

Soorten sexspeeltjes

Tegenwoordig zijn er heel wat sexspeeltjes op de markt. Je hebt ze in alle soorten, formaten en kleuren. Tijdens het masturberen kunnen meerdere plekken gestimuleerd worden, al dan niet met hetzelfde sexsspeeltje. Doordat je op verschillende plekken de spanning kunt opdrijven heb je het voordeel dat je nu makkelijker meerder orgasmes kunt krijgen. Wist je dat er ook verschillende orgasmes zijn?

Zo kun je uitproberen wat voor jou (en jouw partner) het prettigst aanvoelt. Waar word jij helemaal wild van? Wat is de beste kunstvagina? Welk type dildo windt jou het meeste op? Welke kunstpenis voelt voor jou het lekkerst aan? Ontdek zelf waar jij het meeste bij ontspant!

Reacties op “Hoe sexspeeltjes voor ontspanning kunnen zorgen”

  1. Sommige mensen scheppen er graag ovons aan het juiste adres.er op, anderen houden hun privézaken liever achter slot en grendel. Hoe je de liefde ook wilt verspreiden, iedereen is het erover eens dat het de wereld doet draaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *