Een zwart witte badkamer samenstellen

Kleur in de badkamer is een van de trends van het moment, maar niet iedereen houdt ervan. Daarom bieden we bij Sani4All ook gewoon nog badkamers zonder opvallende kleuren aan, zoals een zwart witte badkamer. Ben je benieuwd of dat iets voor jou is? Lees dan snel verder.

© Pexels.com

Kenmerken zwart witte badkamer

Zwart witte badkamers hebben vaak een eenvoudige en tijdloze uitstraling. De tijdloze uitstraling is dan ook een groot voordeel van de zwart witte badkamer. Vaak wordt gedacht dat een zwarte badkamer erg saai en grauw is, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Door de juiste materialen te combineren, creëer je juist een heel strak en sfeervol geheel.

Zwart witte badkamer samenstellen

Het samenstellen van een zwart witte badkamer begint bij het uitkiezen van de tegels. Hiermee bepaal je de sfeer en uitstraling. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor witte wandtegels en zwarte vloertegels, waarmee je een hele lichte en zachte uitstraling creëert. Maar je kunt ook juist voor een wat sfeervollere donkere ruimte gaan door (een deel) van de wanden te bekleden met zwarte tegels en dit te combineren met witte vloertegels. De tweede stap is het uitzoeken van het sanitair en meubilair. Vaak wordt er gekozen voor wit sanitair, vanwege de tijdloze uitstraling ervan. Met het badmeubel en een eventuele kast kun je verschillende kanten op. Je kunt gaan voor kunststof en daarmee kiezen voor wit of zwart. Of de badkamer afmaken met houtlook meubels. Hiermee creëer je een wat warmere uitstraling.

Accessoires toevoegen

Een badkamer maak je natuurlijk af met accessoires, zo ook een zwart witte badkamer. Als je graag wat kleur aan de badkamer wil toevoegen, zijn accessoires daar de uitgelezen kans voor. Kies bijvoorbeeld voor kleurrijke toiletaccessoires, of ga voor goudkleurige kaarsen en geurstokjes. Het voordeel van accessoires is, dat zodra je ze zat bent gewoon kunt vervangen. Je kunt daardoor ook iedere keer de stijl en sfeer van de badkamer net weer wat veranderen. Wil je graag inspiratie op doen om jouw zwart witte badkamer helemaal af te maken. Neem dan een kijkje op www.sani4all.nl en laat je inspireren.

© Pexels.com

Laat je adviseren

Is een zwart witte badkamer echt iets voor jou? Kom dan eens langs bij een van onze winkels. Daar voorzien onze deskundige adviseurs je van advies. Ook maken we bij Sani4All gratis een badkamer ontwerp voor je. Zo weet je precies hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien en kom je niet voor een verrassing te staan. Samen met jouw maken ze een rondje door de winkel om de kleuren, materialen en het sanitair uit te zoeken. Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe droombadkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *