Je eindexamen of die moeilijke toets halen? Lyceo helpt je!

Zit je in je examenjaar en ben je volop in voorbereiding op de eindexamens? Of heb je allemaal toetsen maar vind je het lastig om je hoofd boven water te houden en heb je moeite met de stof? Lyceo kan je helpen! Lyceo biedt huiswerkbegeleiding, examentraining en bijles voor alle vakken en alle niveau’s. Misschien precies wat jij nodig hebt om dit jaar of zelfs je diploma te halen.

Je eindexamen of die moeilijke toets halen Lyceo helpt je!
© Lyceo.nl

Huiswerkbegeleiding
Moeite met het plannen van al je huiswerk? Heb je stress doordat je niet altijd genoeg tijd over lijkt te hebben om te leren? Heel vervelend, maar huiswerkbegeleiding zou de uitkomst kunnen zijn! Aan de hand van een intakegesprek met jou en je ouders wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld. Je krijgt begeleiding in een kleine groep en rustige omgeving, zodat jouw begeleider je alle tijd kan geven en je kan helpen. Je begeleider kan je overhoren, je vragen beantwoorden en wil zelfs je gemaakte werk nakijken voor je. Zolang jij je huiswerk maar af hebt en begrijpt is alles goed. Hopelijk hall je hierdoor betere cijfers, leer je hoe je al je werk kunt inplannen en wordt je zelfverzekerder. En zo hou je zelfs nog meer vrije tijd over voor leukere dingen!

Examentraining
Scoor met Lyceo gemiddeld tot 1,4 punt hoger op je eindexamen! De eindexamenperiode is voor veel leerlingen een stressvolle en spannende periode. Hartstikke logisch, je wilt immers wel mét diploma op zak van je welverdiende vakantie kunnen genieten. Lyceo biedt examentraining voor alle vakken en op alle niveau’s. Je wordt begeleid door topdocenten in kleine groepen en rustige ruimtes. In 2-3 aaneengesloten dagen word je helemaal klaargestoomd voor het eindexamen. Elke training bestaat uit een aantal blokken van 2 uur, waarin de onder andere de theorie wordt gepresenteerd en er ruimte is om opdrachten te maken. Er worden voorbeeldopdrachten behandeld uit eerdere examens en er wordt een proefexamen gemaakt onder échte examenomstandigheden. Zo kun je alvast ervaren hoe dat voelt. Zo ga jij optimaal voorbereid de examens in!

Eindexamen
© Lyceo.nl

Bijles
Moeite met een bepaald vak en vind je het hierdoor verschrikkelijk om bij te houden? Lyceo maakt het weer leuk voor je! Je krijgt één-op-één begeleiding door een vaste en ervaren begeleider, die weet waar jouw kennis van het vak nog wat mist.Je achterstand wordt op jouw tempo weggewerkt en je krijgt les op maat. Er wordt een persoonlijk plan gemaakt zodat jij de juiste begeleiding krijgt die je nodig hebt. Door te starten op het huidige kennisniveau krijg je alle benodigde kennis en vaardigheden die je nog niet bezit. Zo leer je uiteindelijk alle kneepjes van het vak en kun je vol vertrouwen de toetsen maken.

Waarom kiezen voor Lyceo?
Lyceo biedt diverse vormen van begeleiding door het gehele land. Zo is er altijd wel een Lyceo-locatie bij jou in de buurt. Lyceo werkt met eigen, uniek ontwikkeld lesmateriaal. De begeleiders en trainers zijn jonge en enthousiaste mensen die dicht bij de doelgroep staan. Er wordt les gegeven in alle weekenden en schoolvakanties. Je gaat hopelijk met meer zelfvertrouwen de toetsen en examens in en haalt uiteindelijk hogere cijfers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *