De beste concerten en dansvoorstellingen voor het hele gezin

Wanneer je kinderen hebt kunnen vakanties en weekenden soms nog wel eens een uitdaging zijn. Wat ga je doen om je kinderen een leuke dagbesteding aan te bieden? Je wilt dat je kinderen plezier hebben en het liefste wil je zelf natuurlijk stiekem ook wel mee kunnen genieten van het geen dat jullie gaan doen. Leuke activiteiten om samen met kids te ondernemen kunnen enorm variëren. Iets wat het altijd goed doet bij jong en oud zijn activiteiten rondom muziek, want laten we eerlijk zijn, van goede muziek worden we allemaal vrolijk! Muzikale activiteiten zijn er in overvloed. Van musicals tot dansvoorstellingen en van concerten tot toffe workshops. Een muzikale activiteit zal er voor zorgen dat jullie allen een dag vol plezier tegemoet gaan. We hebben daarom een aantal leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet.

De beste concerten en dansvoorstellingen voor het hele gezin
© Pixabay.com

1. Liedjes zonder grenzen in Amsterdam
Voor wie: Jonge kinderen tussen de 3 en 6 jaar
Bij liedjes zonder grenzen worden de kinderen tijdens de show meegenomen op een muzikale reis. Zo worden er muziekstromen van verschillende delen van de wereld gebruikt om de kinderen op een speelse manier te introduceren aan verschillende culturen en stijlen. Je zult zelf geheid ook een dansje wagen tijdens deze muzikale reis!

2. Wir War in Ede
Voor wie: Kinderen tussen de 6 en 12 jaar
Wir war is een indrukwekkende muzikale theatershow waar zowel jong en oud van zal genieten. De voorstelling is gericht op jonge kinderen maar ook volwassenen zullen onder de indruk zijn van deze prachtige en adembenemende circusshow. De voorstelling stelt een droom voor die tot stand komt wanneer het nachtlampje aangaat. De schaduwfiguurtjes tonen allerlei kunstjes en nemen je mee op een reis door het universum.

3. The Lion King in Londen
Voor wie: Alle leeftijdsgroepen
Heb je net de musical De Leeuwenkoning in Scheveningen gemist? Geen zorgen, je kan ook naar Londen gaan om de musical te zien. The Lion King is al jarenlang een groot succes in de musical wereld en trekt een groot internationaal publiek. Londen is met de komst van de Eurostar, de trein waarmee je naar Londen reist, heel makkelijk bereikbaar. Zo kun je naast vliegen er ook voor kiezen om de trein naar Londen te pakken. Dit is, ondanks dat iedereen van deze fantastische musical zal genieten, vooral een leuk uitje voor de jong volwassenen. Tip: Boek je kaartjes 3 maanden op voorhand en je zult de beste plaatsen voor de scherpste prijs krijgen!

Voorstellingen
© Pixabay.com

4. Niall Horan with Lewis Capaldi and Fletcher in Paradiso Amsterdam
Voor wie: tieners
Voormalig One Direction lid Niall Horan trekt samen met Lewis Capaldi en Fletcher de wereld rond om zijn muzikale kunsten te laten horen. Hij heeft een goede reputatie opgebouwd als lid van één van de grootste Britse bands aller tijden, maar zal hij het solo ook net zo goed doen? De recensies zijn lovend en niks is leuker dan een artiest bezoeken waar je zoon of dochter groot fan van is. Dat zal een ervaring worden waar jullie beiden nog vaak met veel plezier op terug zullen kijken. Je zult als ouder ook cool points scoren dat je mee gaat naar dit concert!

Reacties op “De beste concerten en dansvoorstellingen voor het hele gezin”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *