De voordelen van een telefoonhoesje

Een telefoonhoesje om jouw telefoon: volgens experts een must, maar lang niet iedereen ziet de noodzaak om een telefoonhoesje te kopen. Dat is niet heel verstandig, want bijna 1 op de 10 Nederlands loopt met een gebarsten beeldscherm rond. Dat zijn er aardig wat. En de reparatiekosten? Daar word je al helemaal niet vrolijk van! Wij delen in dit artikel drie redenen waarom een telefoonhoesje aanschaffen noodzakelijk is.

De voordelen van een telefoonhoesje
© Gsmpunt.nl

Bescherming

De voornaamste reden om een telefoonhoesje te bestellen, is om jouw dierbare smartphone van wat extra bescherming te voorzien. Een high-tech apparaat, van bijvoorbeeld Apple en Samsung, kost een behoorlijk smak geld. Smartphones dienen tegenwoordig dan ook voor meer dan alleen bellen of berichten sturen. We gebruiken een smartphone ook om te fotograferen, het laatste nieuws te volgen, op social media actief te zijn en om je (werk)mail te controleren. Eigenlijk kunnen we geen dag zonder onze telefoon. Om jouw telefoon in uitstekende staat te houden, kun je dit het best en effectiefst doen door een telefoonhoesje, zoals een iPhone XS hoesje, aan te schaffen.

Onderscheid je van de massa

Dat er jaarlijks miljoenen Apple en Samsung toestellen als zoete broodjes over de toonbank vliegen, betekent ook dat jouw telefoon niet uniek is. Als je met vrienden samen bent, dan kunnen telefoons per ongeluk verwisseld worden. Er zijn verschillende webshops die een onderscheidend aanbod telefoonhoesjes aanbieden, zoals Casimoda, Leuke Telefoonhoesjes, Casetify en GSMpunt. Wedden dat jij daar ook een hoesje gaat vinden die matcht met jouw stijl en persoonlijkheid?

De voordelen van een telefoonhoesj
© Gsmpunt.nl

Personaliseer een hoesje

Wil je echt iets unieks? Ga dan een telefoonhoesje maken of ontwerpen! Je kunt bij verschillende webshops een foto, zelfgekozen tekst, naam of initialen in een telefoonhoesje laten graferen. Liever zelf aan de slag? Google eens naar ‘DIY hoesje ontwerpen’. Er zijn verschillende tutorials op Youtube en Google te vinden waar je enkel een schaar, markeerstiften en een klein beetje creativiteit voor nodig hebt. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *