Een trefzeker relatiegeschenk in een originele verpakking

Ben je als bedrijf steeds op zoek naar originele relatiegeschenken? Je wil dan ook opvallen door je unieke vondsten. En je wil je relaties ook iets nuttigs geven. Maar een zoektocht naar het ultieme idee en dan liefst nog iets waar een ander nog niet is opgekomen, is niet simpel. Het warm water is al meer dan een keer uitgevonden. Denk dus eens verder out-of-the-box, of liever, denk aan de verpakking zelf. Want je kunt ook een klassieker in een origineel jasje steken, zoals bijvoorbeeld een lekkere champagne of olijfolie in een gepersonaliseerde fles.

Een trefzeker relatiegeschenk in een originele verpakking
© Bedruktefles.nl

Een fles met bedrukking

Een bedrukte fles met het logo van jouw bedrijf zal ongetwijfeld opvallen bij de ontvanger. Bovendien heeft hij er ook nog wat aan, want wie drinkt er niet van tijd tot tijd een glaasje wijn, cava of champagne. Er zijn ook weinig mensen die niet tevreden zouden zijn met een lekkere olijfolie of een biertje. De inhoud van het geschenk is altijd raak. De bedrukking van de gehele fles door middel van een speciale sleeve brengt jouw bedrijf overduidelijk onder de aandacht. Meer nog, de bedrukking springt in het bijzonder in het oog, omdat deze zo origineel is en over heel de fles rond om rond en in de volle lengte uitgespreid is.

De mogelijkheden

Door middel van een full body sleeve wordt een 360 graden bedrukking bereikt die de gehele fles omvat. De vorm van de fles speelt hierbij geen rol. De gebruikte shrink sleeve is van zeer goede kwaliteit. De folie wordt eerst bedrukt in een hoge resolutie en wordt daarna middels een korte verhitting als een soort tweede huid om de fles gespannen. Het resultaat is onberispelijk. Voor de opmaak van de bedrukking zijn er geen beperkingen. Het logo van het bedrijf, maar ook de hele huisstijl, kan worden aangebracht. De mogelijkheden zijn legio en het product wordt volledig volgens jouw wensen ontworpen.

Wat de inhoud betreft, heb je de keuze uit wijn, bier, cava, champagne en olijfolie. Deze zijn ook van de hoogste kwaliteit. Er wordt veel aandacht besteed aan de keuze van de leveranciers. Je wil immers een goede indruk achterlaten, wanneer je iemand een geschenk geeft. De buitenkant mag er nog zo goed uitzien, als de inhoud te wensen over laat, val je al snel door de mand. Dan had je beter niets gegeven. Maar met deze cadeaus doe je alleen maar goed.

Bedrukte fles
© Bedruktefles.nl

Het is ook mooi meegenomen dat je geen grote aantallen hoeft af te nemen. Zo kun je ook als kleiner bedrijf genieten van deze originele insteek of kun je regelmatig afwisselen al naargelang de gelegenheid of het moment. Je betaalt ook steeds een all-in prijs voor de gekozen fles, het ontwerp, de productie en de levering. Zo weet je perfect op voorhand wat het gaat kosten en kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Cadeautjestijd

Bedrijven geven relatiegeschenken op uiteenlopende gelegenheden. Vaste klanten kunnen beloond worden met een kleinigheidje, waardoor hun trouw aan het bedrijf nog steviger zal worden. Soms wordt er een attentie gegeven bij de verkoop van een huis of een auto. Misschien heb je als bedrijf wel iets te vieren, zoals een jubileum. Worden er geschenken uitgedeeld bij de aanvang van het nieuwe jaar, met kerst, bij een belangrijke gebeurtenis? Er zijn redenen te over voor cadeautjes. En nu, met zo’n goed idee in je achterhoofd, sta je vast al te popelen om uit te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *