Maak je look compleet met ringen in verschillende kleuren en materialen

Een stijlvolle look begint met de juiste basis. Heb je daarom al eens goed gekeken naar je collectie sieraden? De kans is groot dat er nog een paar musthaves ontbreken. Zo kun je op het gebied van ringen eindeloos blijven combineren. Van een enkele ring om je ringvinger tot aan een complete armparty met meerdere ringen om verschillende vingers, het mag vandaag de dag allemaal. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat er honderden mogelijkheden zijn als het op het materiaal en het design van ringen aankomt. Bekijk eens de collectie aan ringen van My Jewellery. De kans is groot dat je hier voor zowel een formele als een informele look gaat slagen.

Ringen
© My-jewellery.com

Statement of basic, met of zonder steentje

Of je nu het liefste ringen in het goud, ringen in het zilver of ringen in het rosé draagt, in alle gevallen ben je in de webshop van My Jewellery aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor een statement ring waarmee je direct klaar bent met je accessoires. Heb je smalle vingers of draag je simpelweg liever meerdere ringen tegelijkertijd? In dat geval mogen basic ringen met of zonder steentje zeker niet ontbreken.

Een klassieke zegelring in een nieuw jasje

Wist je dat de zegelring een erg rijke historie kent? Deze ringen herken je aan de gravure op de rugzijde, meestal in de vorm van een gezicht of een letter. Hier werd vroeger met behulp van zegellak een afdruk gemaakt op bijvoorbeeld een envelop of onderaan een brief, om op deze manier een document de verzegelen. Vandaag de dag wordt een zegelring vaak van familie op familie doorgegeven, maar deze ringen zijn in de webshop van My Jewellery ook verkrijgbaar in allerlei trendy designs. Van hartjes tot ringen met je eigen initiaal, het behoort allemaal tot de veelzijdige collectie.

Cadeau
© My-jewellery.com

Een combinatie van goud en zilver

Wie dacht dat je alleen maar enkel zilveren of gouden ringen mag dragen, heeft het mis! Sterker nog, vandaag de dag zie je steeds vaker de combinatie van gouden en zilveren ringen door elkaar, of ringen waarbij deze twee kleuren al door elkaar heen zijn verwerkt. Tip! Voeg je graag wat kleur toe aan je collectie sieraden? In dat geval kun je kiezen voor een van de ringen met gekleurde steentjes. Nog mooier als je een sunkissed skin hebt op vakantie!

Voor jezelf of als cadeau

Al deze ringen zijn natuurlijk erg leuk om voor jezelf te kopen, maar je kunt er ook zeker van zijn dat ze goed ontvangen worden als cadeautje. Koop een of meerdere ringen bijvoorbeeld voor je beste vriendin, partner, collega, moeder of dochter. Welke ringen koop jij het liefste in de webshop van My Jewellery?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *