Thuis ontspannen

Door de coronacrisis zijn veel wellness-faciliteiten gesloten. Zelfs als deze voorzieningen wel weer open mogen is het nog maar de vraag hoe ontspannen een bezoekje gaat zijn met alle richtlijnen en maatregelen die we in acht moeten nemen. Het is dus niet zo gek dat steeds meer Nederlanders ervoor kiezen om thuis dat echte wellness-gevoel te creëren. Het is al mogelijk om met een paar aanpassingen je eigen badkamer om te toveren tot echte spa waar je heerlijk kunt ontspannen. Wil je ook thuis dat heerlijke wellness-gevoel ervaren? Lees dan vooral verder!

Thuis ontspannen
© Pixabay.com

Een whirlpool bad

Een whirlpoolbad is eigenlijk vergelijkbaar met een bubbelbad en wordt ook wel een spa bad genoemd. Een whirlpool bad is een luxe bad met speciale air- of waterjets die je lichaam een heerlijk ontspannende massage geven. Er zijn whirlpool baden verkrijgbaar met verschillende jet-sustemen waarvan het dubbele systeem het meest luxe is. Dit whirlpoolbad heeft namelijk ook jets in de bodem zitten wat zorgt voor een heerlijke sensatie voor je spieren. Whirlpoolbaden hebben onder andere een positief effect op stijve spieren en gewrichten en worden dus ook vaak ingezet om reumatische klachten te verlichten.

Regendouche

Vroeger zagen we regendouches enkel in spa’s of luxe hotels. Tegenwoordig zijn er erg veel verschillende soorten regendouches op de markt waardoor er voor iedereen een geschikte regendouche te vinden is! Een regendouche wordt vak gezien als ultieme luxe en in een echte wellness badkamer mag een regendouche dus niet ontbreken. Wil je je haar niet altijd natmaken? Kies dan voor een regendouche met aparte losse douchekop. Zo geniet je van ultieme luxe, zonder in te hoeven leveren op gemak!

Thuis ontspannen regendouche
© Pixabay.com

Houd het rustig

Onderzoek heeft aangetoond dat we ons het beste kunnen ontspannen in ruimtes met rustige tinten. Houdt het kleurenpalet in je badkamer dus neutraal en experimenteer met verschillende structuren en materialen om een ontspannen, luxe sfeer te creëren. Vergeet ook niet om te investeren in heerlijk zachte badhanddoeken en maak het geheel af met bijpassende accessoires. Verlicht de ruimte met lekkere geurkaarsen, zet het whirlpool bad maar aan en je bent klaar om te genieten van je eigen persoonlijke wellness badkamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *