Wat zijn de voordelen van een penisring?

Heerst er nog steeds een taboe op het openlijk praten over alles wat met seksualiteit te maken heeft? We hebben het dan niet alleen over orgasmes, seks met je partner of soloseks, maar ook seksspeeltjes. Waar het voor sommige mensen lastig is om openlijk uit te komen voor het gebruik van seksspeeltjes, denken anderen hier weer heel anders over. Dat verschilt per persoon, maar over één ding kunnen we het allemaal eens zijn: een seksspeeltje bezitten is niks om je voor te schamen en de normaalste zaak van de wereld. Eigenlijk zou iedereen er een moeten hebben. Het kan namelijk een goede toevoeging zijn op je (solo)seksleven. In dit artikel benoemen we de voordelen van sex speeltjes

Wat zijn de voordelen van een penisring
© Pixabay.com

Meer genot in de slaapkamer

Voor degenen die denken dat vibrators alleen geschikt zijn voor soloseks, hebben het mis. Er valt namelijk genoeg tussen de lakens te experimenteren met je partner. Voor veel vrouwen is klaarkomen door penetratie niet weggelegd, maar alleen in combinatie met clitorale stimulatie. Dan biedt een U-vormige vibrator uitkomst. Een U-vormige vibrator, ook wel partner vibrator of duo vibrator genoemd, kan tijdens de seks gedragen worden door de man. Zo wordt de clitoris van de vrouw tijdens de penetratie gestimuleerd waardoor een aarde bewegend orgasme kan worden bereikt.

Voorspel naar een next-level

Je kunt het voorspel nog spannender maken door een erotisch spelletje te spelen of een bondageset aan te schaffen. Of wat te denken van een erotische massage? Dat maakt het niet alleen spannender, maar ook leuker! Er zijn ook seksspeeltjes die je niet samen kunt gebruiken, maar die wel geschikt zijn om het voorspel nóg spannender te maken. Zo kan een vibrator dienen als aanvulling van het voorspel.

Wat zijn de voordelen van een penisrin
© Pixabay.com

Seksspeeltjes helpen tegen erectiestoornissen

Er zijn niet alleen seksspeeltjes voor vrouwen, maar ook genoeg seksspeeltjes speciaal voor mannen om een erectie extra te stimuleren. Er zijn veel mannen die problemen hebben om een erectie te krijgen, en om hun penis tijdens geslachtsgemeenschap stijf te houden. Een (vibrerende) penisring kan wonderen doen voor jouw seksleven. De cockring, ook wel erectie-assistent genoemd, zorgt er namelijk voor dat je de erectie langer kunt behouden. En dankzij het vibrerende effect, heeft jouw partner er ook direct plezier van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *