De leukste webshops voor dameskledij

Heb jij ook geen tijd om een hele middag te gaan shoppen? Niet getreurd, online vind je de prachtige kleding aan een fijn prijsje. Even vanuit je luie zetel, tussen de bedrijven door, de leukste items shoppen. Het kan bij dit rijtje webshops. Ben je klaar met je outfit, zoek er dan ook nog een leuk lingeriesetje of een paar accessoires bij.

De leukste webshops voor dameskledij
© Pixabay.com

Shein
Shein is een Chinese webshop waar je de laatste trends voor een zeer betaalbare prijs kan vinden. De items zijn niet van de beste kwaliteit maar dat kan je voor de prijs ook niet verwachten. Je vindt er wel de meest hippe trends, aangezien de mode in China meestal voor loopt op de mode hier in de Lage Landen.

Asos
Deze Britse webshop is vooral gericht op jongvolwassenen. Hier vind je kleding van meer dan 850 merken, waaronder het eigen merk van Asos. De keuze is overweldigend maar dankzij de uitgebreide zoekfuncties kan je toch snel en eenvoudig het item van je dromen vinden.

We Are Labels
We Are Labels combineert zijn webshop met winkels in enkele grote winkelsteden in België en Nederland. Je vindt hier verschillende merken onder één dak. Naast het bekende Levi’s en Samsoe & Samsoe heeft We Are Labels ook enkele minder bekende merken in zijn portefeuille zitten. Authentieke, onafhankelijke merken om je persoonlijke stijl te benadrukken, tegen een betaalbare prijs; dat is de visie van We Are Labels.

The Outnet
Op zoek naar een goede deal? Kijk dan eens rond bij The Outnet. Je vindt er designermerken met een flinke korting. Als je iets leuks hebt gezien, moet je er wel snel bij zijn. Hier hanteren ze immers het principe ‘op is op’. Gelukkig wordt het aanbod regelmatig bijgevuld.

Webshop dameskledij
© Pixabay.com

Most Wanted
Most Wanted ontstond in 2014 toen eigenaresse Danique Bossers haar gading niet kon vinden in het drukbezette landschap van webshops. Ze besloot dan maar zelf aan de slag te gaan. In haar webshop verkoopt ze items volgens de laatste trend, stoer maar classy, voor een betaalbare prijs. De inspiratie voor de nieuwe collecties komt uit de internationale fashionscène en van influencers en IT-girls.

Zalando
Zalando kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Op deze website is er voor ieder wat wils te vinden. Van onbekende, kleine merken tot de meest bekende modelabels en van betaalbaar tot iets duurder. Het is moeilijk om hier met een leeg winkelkarretje te vertrekken.

Vinted
Vinted is het buitenbeentje in deze lijst. Het is immers geen echte webshop maar een platform waar je tweedehandskledij kan kopen en verkopen. Dames uit verschillende landen bieden de kleding die ze niet meer dragen aan op het platform. Jij kan deze overkopen voor een fijn prijsje. Deze manier van werken is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu. Zo draag je je steentje bij in de strijd tegen fast fashion en alle economische en andere problemen die daar mee gepaard gaan.

Reacties op “De leukste webshops voor dameskledij”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *